NS vertraging


Vertraging Groningen - Leeuwarden

Hieronder vindt u de details van de door u geselecteerde vertraging:

Van:Groningen
Naar:Leeuwarden
Datum:2019-02-13
Tijd:22:17:53

Omschrijving vertraging:

Tussen Leeuwarden en Hurdegaryp zijn de beperkingen voorbij.De vertraging neemt af.De treinen rijden weer normaal rond 22:30 uur.


Geschiedenis van deze vertraging:


Tussen Leeuwarden en Hurdegaryp rijden er geen treinen door een aanrijding met een persoon.De extra reistijd is meer dan 60 minuten.Dit duurt tot ongeveer 23:15 uur.
Tussen Leeuwarden en Hurdegaryp rijden er geen treinen door een aanrijding met een persoon.De extra reistijd is meer dan 60 minuten.Dit duurt tot ongeveer 22:30 uur.
Tussen Leeuwarden en Hurdegaryp rijden er geen treinen door een aanrijding met een persoon.De extra reistijd is meer dan 60 minuten.Dit duurt tenminste tot 22:30 uur.
Tussen Leeuwarden en Hurdegaryp rijden er geen treinen door een aanrijding met een persoon.De extra reistijd is meer dan 60 minuten.Dit duurt de rest van de dag.
Tussen Leeuwarden en Hurdegaryp rijden er geen treinen door een aanrijding met een persoon.De extra reistijd is meer dan 60 minuten.Dit duurt de rest van de dag.
Tussen Groningen en Zuidhorn zijn de beperkingen voorbij.De vertraging neemt af.De treinen rijden weer normaal rond 20:00 uur.
Tussen Groningen en Zuidhorn rijden er geen treinen door een sein - en overwegstoring.De extra reistijd is meer dan 60 minuten.Dit duurt tenminste tot 21:30 uur.
Tussen Groningen en Zuidhorn rijden er geen treinen door een sein - en overwegstoring.Het is nog niet bekend hoe lang dit zal duren.
Tussen Groningen en Buitenpost is er vertraging en rijden er minder treinen door een sein - en overwegstoring.Het is nog niet bekend hoe lang dit zal duren.
Tussen Groningen en Zuidhorn zijn de beperkingen voorbij.De vertraging neemt af.De treinen rijden weer normaal rond 11:00 uur.
Tussen Groningen en Zuidhorn rijden er geen treinen door een sein - en overwegstoring.Dit duurt tot ongeveer 12:00 uur.
Tussen Groningen en Zuidhorn is er een verstoring in de treindienst door een sein - en overwegstoring.Zodra we meer weten informeren we u verder.