NS vertraging


Vertraging Nijmegen - Venlo

Hieronder vindt u de details van de door u geselecteerde vertraging:

Van:Nijmegen
Naar:Venlo
Datum:2018-10-12
Tijd:23:25:19

Omschrijving vertraging:





Tussen Nijmegen en Blerick zijn er volle treinen en mogelijk een langere reistijd door een verstoring elders.Dit duurt tot ongeveer zaterdag 13 oktober 00:15 uur.


Geschiedenis van deze vertraging:


Tussen Nijmegen en Blerick zijn er volle treinen en mogelijk een langere reistijd door een verstoring elders.Dit duurt de rest van de dag.
Tussen Nijmegen en Blerick zijn er volle treinen en mogelijk een langere reistijd door een aanrijding met een persoon.Dit duurt de rest van de dag.
Tussen Nijmegen en Venlo zijn de beperkingen voorbij.De vertraging neemt af.De treinen rijden weer normaal rond zaterdag 13 oktober 23:00 uur.
Tussen Nijmegen en Venlo rijden er geen treinen door een wisselstoring.Dit duurt tot ongeveer zaterdag 13 oktober 00:05 uur.
Tussen Nijmegen en Venlo rijden er minder treinen door een wisselstoring.Dit duurt tot ongeveer zaterdag 13 oktober 00:00 uur.
Tussen Nijmegen en Venlo is er vertraging door een wisselstoring.Dit duurt tot ongeveer zaterdag 13 oktober 00:00 uur.
Tussen Nijmegen en Venlo is er een verstoring in de treindienst door een wisselstoring.Zodra we meer weten informeren we u verder.
Tussen Cuijk en Boxmeer zijn de beperkingen voorbij.De vertraging neemt af.De treinen rijden weer normaal rond 11:15 uur.Er rijden ook bussen tussen Cuijk en Boxmeer.
Tussen Cuijk en Boxmeer rijden er minder treinen door een wisselstoring.De treinen rijden weer normaal rond 11:15 uur.Er rijden ook bussen tussen Cuijk en Boxmeer.
Tussen Cuijk en Boxmeer rijden er minder treinen door een wisselstoring.Dit duurt tot ongeveer 11:00 uur.Er rijden ook bussen tussen Cuijk en Boxmeer.
Tussen Cuijk en Boxmeer rijden er minder treinen door een wisselstoring.Het is nog niet bekend hoe lang dit zal duren.
Tussen Cuijk en Boxmeer rijden er geen treinen door een wisselstoring.Het is nog niet bekend hoe lang dit zal duren.
Tussen Nijmegen en Cuijk is er een verstoring in de treindienst door een wisselstoring.Zodra we meer weten informeren we u verder.